Yksityisyydensuoja - Kanariansaarten Nordic Consulting

Seuraa Us:

Etusivu Tietosuojalauseke

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 

1. Henkilötietojen suojaaminen

THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL ilmoittaa voimassa olevien henkilötietojen suojaa koskevien säännösten mukaisesti, että verkkosivustolla https://www.nordicconsultingci.com/ olevien lomakkeiden kautta kerätyt henkilötiedot sisältyvät käyttäjän automaattisiin tietoihin THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL palvelut

Ennen kuin lähetät mitään tietopyyntöjä tai asiantuntijapalveluita millä tahansa tämän verkkosivuston yhteydenottolomakkeella, sinun on suostuttava lukemaan tämä tietosuojakäytäntö ja tämän verkkosivuston käyttöehdot, jotta voit ilmaista suostumuksesi tietoon.

Kieltäytyminen toimittamasta tällä verkkosivulla tarpeelliseksi ilmoitettuja tietoja voi merkitä mahdottomuutta tarjota riittäviä palveluja. Vastaavasti voit toimittaa tietoja vapaaehtoisesti, jotta nämä palvelut voidaan tarjota optimaalisesti.

Samoin tietyt verkon toiminnot riippuvat siitä, että annat luvan henkilötietojesi käsittelyyn.

2. Vastaa tietojenkäsittelystä

Ilmoitamme sinulle, että henkilötietosi käsitellään THE NORDIC CONSULTING Rekisterinpitäjänä CANARY ISLAND, SL, CIF B76781228, puhelinnumero (+34) 822, sähköposti privacy@nordicconsultingci.com ja osoite Calle Valle Menéndez 684, Edificio Reverón, Los Cristianos, Aronan kunta, Santa Cruz de Teneriffa.

3. Tietojenkäsittelyssä sovellettavat periaatteet

Henkilötietojesi käsittelyssä THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL noudattaa seuraavia periaatteita, jotka ovat voimassa olevien tietosuojamääräysten vaatimusten mukaisia:

a) Laillisuuden, uskollisuuden ja avoimuuden periaate: THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL Se vaatii aina suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn, mikä voi olla yhtä tai useampaa tiettyä tarkoitusta varten, joista se ilmoittaa sinulle etukäteen ehdottoman avoimesti.

b) Tietojen minimoinnin periaate: THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL pyytää vain tietoja, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä siihen tarkoitukseen tai tarkoituksiin, joita varten sitä pyydetään.

c) Säilytysjakson vanhentumisperiaate: Tietoja säilytetään käsittelyn tarkoitukseen tai tarkoituksiin ehdottoman välttämättömän ajan.

THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL ilmoittaa sinulle vastaavan suojelujakson tarkoituksen mukaan.

d) Eheyden ja luottamuksellisuuden periaate: Tietojasi käsitellään siten, että niiden turvallisuus, luottamuksellisuus ja eheys taataan. Sinun pitäisi tietää se THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL ryhtyy tarvittaviin varotoimiin estääkseen kolmansien osapuolten luvattoman käytön tai väärän käytön käyttäjien tietoihin.

4. Henkilötietojen hankkiminen

Tämän sivuston selaamiseksi sinun ei tarvitse antaa mitään henkilötietoja. Tapauksia, joissa annat henkilökohtaisia ​​tietojasi, ovat seuraavat:

a) ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeiden kautta tai lähettämällä sähköpostia.

b) Kun kommentoit artikkelia tai sivua.

c) Rekisteröimällä tilauslomake tai uutiskirje.

5. Henkilökunnan hoidon tarkoitus

Tämän verkkosivuston kautta meille antamiesi henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus on:

a) Hallitse käyttäjien tekemiä kyselyjä ja niiden seurantaa.

b) Kaupallisten suhteiden ylläpito ja tiedotuksen, koulutuksen, neuvonnan ja muun toiminnan ylläpito THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL

c) Lähetä tiedotteita (uutiskirjeitä) sekä kaupallista viestintää kampanjoista ja / tai mainonnasta THE NORDIC CONSULTING CANARY ISLAND, SL ja ala millä tahansa tavalla (sähköposti, osoite, puhelin).

d) Verkkosivuston säännöllinen analyysi tilastollisiin tarkoituksiin annettujen tietojen perusteella.

e) Oikeudellisen ilmoituksen ja sovellettavan lain ehtojen noudattamisen takaaminen. Tähän voi sisältyä sellaisten työkalujen ja algoritmien kehittäminen, jotka auttavat tätä verkkosivustoa varmistamaan keräämiensä henkilötietojen luottamuksellisuuden.

f) analysoida navigointia. THE NORDIC CONSULTING CANARY ISLAND, SL kerää muita tunnistamattomia tietoja, jotka on saatu käyttämällä evästeitä, jotka ladataan tietokoneellesi, kun selaat tätä verkkosivustoa, joiden ominaisuudet ja tarkoitus on kuvattu evästekäytännössä.

Muistutamme, että voit vastustaa kaupallisen viestinnän lähettämistä millä tahansa tavalla ja milloin tahansa lähettämällä sähköpostia yllä mainittuun osoitteeseen.

6. Vastaanottajat

Käsiteltävät tiedot voidaan välittää tai siirtää palveluntarjoajille THE NORDIC CONSULTING CANARY ISLANDS, SL, ainoana tarkoituksena noudattaa vaaditun ammattipalvelun tarjoamista.

Hoitopäälliköinä olemme tehneet sopimuksen erilaisten palveluntarjoajien kanssa ja sitoutuneet noudattamaan tietosuojaan sovellettavia säännöksiä heidän sopimuksentekohetkellään.

Ne ovat seuraavat: (sisällytä kussakin tapauksessa käytetyt)

• Google Analytics on verkkoanalyysipalvelu, jonka tarjoaa Google, Inc., Delaware-yritys, jonka pääkonttori on osoitteessa 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Kalifornia), CA 94043, Yhdysvallat ("Google"). Löydät lisätietoja osoitteesta https://analytics.google.com

Google Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tietokoneellasi olevia tekstitiedostoja, auttamaan omistajaa analysoimaan verkkosivuston käyttäjien käyttöä. Google lähettää evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoitteesi) suoraan Yhdysvaltain palvelimille.
Voit myös nähdä luettelon Googlen ja sen kumppaneiden käyttämistä evästetyypeistä sekä kaikki tiedot, jotka liittyvät heidän mainosevästeidensä käyttöön.

Edellä mainitun lisäksi henkilötietojasi ei siirretä kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta sitä, että mainittu tietojen siirto on laillisen velvoitteen alainen.

7. Tietojesi säilyttämisaika

Annettuja henkilötietoja säilytetään vastaavan ajan lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi tai niin kauan kuin tuomari tai tuomioistuin voi vaatia, ja joka tapauksessa tietoon perustuvalla suostumuksella saatuja tietoja säilytetään toistaiseksi, kunnes pyydät niiden poistamista tai lopettamista. joka tapauksessa pitäen yllä mahdollisesti aloitettua ammattisuhdetta.

Jos kuitenkin peruutat suostumuksesi, se ei vaikuta aiemmin suoritettujen hoitojen laillisuuteen.

8. Tietojesi käsittelyn laillistaminen

Oikeusperusta tietojesi käsittelylle tarkoituksiin on vastaavan palvelun tarjoaminen ja asianomaisen osapuolen antama suostumus, joka voidaan peruuttaa milloin tahansa millä tahansa edellä mainittuja tarkoituksia varten saadulla eri suostumuksella.

Kumotakseen mainitun suostumuksen, käyttäjä voi ottaa yhteyttä vahingonkorvauksiin heidän postitse tai sähköpostiosoitteella privacy@nordicconsultingci.com.

8. Oikeudet, joita voit käyttää

Voit käyttää oikeuksiasi milloin tahansa saadaksesi vahvistuksen siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja, joten voit käyttää oikeuksiasi saada tietoja, oikaista, poistaa ja siirtää tietoja sekä vastustaa ja rajoittaa niiden käsittelyä ennen THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL osoitteessa Calle Valle Menéndez 22, Edificio Reverón, Los Cristianos, Aronan kunta, Santa Cruz de Tenerife tai sähköpostiosoitteeseen privacy@nordicconsultingci.com, liittämällä kopio henkilötodistuksestasi tai vastaavasta asiakirjastasi.

Vastaavasti ja varsinkin jos katsot, että et ole saanut täyttä tyydytystä oikeuksiensa käytöstä, voit tehdä vaatimuksen kansalliselle valvontaviranomaiselle osoittamalla tämän tarkoituksen Espanjan tietosuojavirastolle, C / Jorge Juan, 6 Madrid.

9. Kaupallinen viestintä

Tietoyhteiskunnan palveluista ja sähköisestä kaupankäynnistä 34. heinäkuuta annetun lain 2002/11 mukaisesti THE NORDIC CONSULTING CANAR ISLAND, SL ei lähetä mainos- tai markkinointiviestintää sähköpostitse tai muulla vastaavalla sähköisellä viestintävälineellä, jota vastaanottajat eivät ole aiemmin pyytäneet tai nimenomaisesti valtuuttaneet. Joka tapauksessa käyttäjä voi henkilöllisyytensä todistamisen jälkeen pyytää, ettei hänelle lähetetä enää kaupallisia tietoja asiakaspalvelukanavien kautta.

10. Tietojesi suojaamiseksi toteutetut toimenpiteet

Lopuksi todetaan, että korvauksen saaneet henkilöt toteuttavat tietojärjestelmässään asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaakseen toimitettujen tietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden välttäen siten heidän muuttamista, häviämistä, käsittelyä tai luvatonta käyttöä; ottaen huomioon tekniikan taso, käyttökustannukset ja hoidon luonne, laajuus, asiayhteys ja tarkoitukset sekä kuhunkin hoitoon liittyvät vaihtelevan todennäköisyyden ja vakavuuden riskit.